- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
senior tag
Mondjuk Steve igazán letesztelhette volna, hogy két egyforma monitorral is előjön ez a hiba vagy nem.
Volt pár problémám régebben különböző képfrissítésű monitorokkal. Pont azért vettem nemrég 3db egyforma monitort.
A legnagyobb agyrém, hogy Windóz/nvidia szerint 1-2-3 sorrendben van a monitor(2-es monitor a bios), de játékok/színkezelés szerint 3-1-2 a sorrend ahogy kellene(1-es a bios) és ebben a sorrendben dugtam be őket. A legjobb amikor a játék elindul a 3-as állított monitoron, aztán átmegy a kettese és végül az egyesen lesz és közben össze vissza állítja a felbontást.
-
tomgabor
senior tag
Szóval most már atom stabil a drájver? Bonthatom a savas vizet és rendelhetek félmilliós kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest