Hirdetés
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Talán meg valamikor az iOS elején, az is működött, hogy hogy ha egy másik reggel léptél be ez azzal töltötted le az appot (ukrán vagy orosz bankkártya legyen kéznél). De ezt csak akkor próbálnám ki, ha tényleg nagyon fontos. Legutoljára amikor kiléptem az iCloud fiókból, majd vissza elég sok dolgot, (Wallet, banki appok) újra be kellett állítani és ez az ezer éves megoldás már lehet, hogy nem is működik.
-
_ak_
addikt
Volt Kindle-em, de amennyire zseniális egy regény olvasására annyira alkalmatlan minden másra. Ezért emeltem ki a gyerekkönyvet. Színes képes irományok 10% szöveggel, 90% ábrázolással. Tudom, hogy mit szeretnék és miért, es mivel külföldre nehéz eljuttatni a rendes könyveket, ezért reménykedtem benne, hogy ha nem is mindet, de egy párat találok digitális formátumban, de rákeresve szinte ugyan azok a találtok jönnek, mint annó épp csak a kanadai magyarok fórum nem lett meg. Vagy az egész könyvkiadást elnyomja a streaming vagy tovább kell várni egy nagyobb reformra.
Dr.NX, köszi ez igazából tök jó, bár új lesz a stílus a cél, ezekhez nagyon hasonló.
-
_ak_
addikt
Nem annyira iPad ezért csak offban, de jól látom, hogy az elmúlt 10 évben nem nagyon változott az e-könyv, mint olyan elterjedtsége? Most itt inkább a színes szagos PDF-ekre gondolod, nem a klasszikus könyv formátumra. Gyerekmeséket kerestem, hogy majd jó lesz az iPadről olvasni, de gyakorlatilag nem találtam boltot ahol PDF formátumban lehetne könyvet venni. Tényleg itt tartunk még vagy csak a fától nem látom az erdőt?
-
_ak_
addikt
válasz
PTomi92
üzenetére
Csak az alap érdekel? ICenterben van 256-os vagy Cellular.
-
_ak_
addikt
válasz
alexhorvath
üzenetére
Almáriumnál nem kérdeztél rá, hogy mi az, hogy ki van vonva? Soha nem hallottam még ilyet. Ha nem lopott vagy nem volt már egyszer nem hivatalos helyen javítva (és most csak tippelek, hogy mitől bukhatjak el egy termék a garanciát), akkor mi más lehet még az ok?
-
_ak_
addikt
Egész kreatív.
iBook G3 to iPad case conversion
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest