Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Talán meg valamikor az iOS elején, az is működött, hogy hogy ha egy másik reggel léptél be ez azzal töltötted le az appot (ukrán vagy orosz bankkártya legyen kéznél). De ezt csak akkor próbálnám ki, ha tényleg nagyon fontos. Legutoljára amikor kiléptem az iCloud fiókból, majd vissza elég sok dolgot, (Wallet, banki appok) újra be kellett állítani és ez az ezer éves megoldás már lehet, hogy nem is működik.
-
_ak_
addikt
Volt Kindle-em, de amennyire zseniális egy regény olvasására annyira alkalmatlan minden másra. Ezért emeltem ki a gyerekkönyvet. Színes képes irományok 10% szöveggel, 90% ábrázolással. Tudom, hogy mit szeretnék és miért, es mivel külföldre nehéz eljuttatni a rendes könyveket, ezért reménykedtem benne, hogy ha nem is mindet, de egy párat találok digitális formátumban, de rákeresve szinte ugyan azok a találtok jönnek, mint annó épp csak a kanadai magyarok fórum nem lett meg. Vagy az egész könyvkiadást elnyomja a streaming vagy tovább kell várni egy nagyobb reformra.
Dr.NX, köszi ez igazából tök jó, bár új lesz a stílus a cél, ezekhez nagyon hasonló.
-
_ak_
addikt
Nem annyira iPad ezért csak offban, de jól látom, hogy az elmúlt 10 évben nem nagyon változott az e-könyv, mint olyan elterjedtsége? Most itt inkább a színes szagos PDF-ekre gondolod, nem a klasszikus könyv formátumra. Gyerekmeséket kerestem, hogy majd jó lesz az iPadről olvasni, de gyakorlatilag nem találtam boltot ahol PDF formátumban lehetne könyvet venni. Tényleg itt tartunk még vagy csak a fától nem látom az erdőt?
-
_ak_
addikt
válasz
PTomi92
üzenetére
Csak az alap érdekel? ICenterben van 256-os vagy Cellular.
-
_ak_
addikt
válasz
alexhorvath
üzenetére
Almáriumnál nem kérdeztél rá, hogy mi az, hogy ki van vonva? Soha nem hallottam még ilyet. Ha nem lopott vagy nem volt már egyszer nem hivatalos helyen javítva (és most csak tippelek, hogy mitől bukhatjak el egy termék a garanciát), akkor mi más lehet még az ok?
-
_ak_
addikt
Egész kreatív.
iBook G3 to iPad case conversion
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest