- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
válasz
mSchumi87
üzenetére
Nem! Nem tudod tönkretenni. Semmilyen tisztességes USB-s adapter nem tesz tönkre semmilyen eszközt. Itt a t"isztességesen" van a hangsúly. LEhet, hogy egy ötforintos hamis vacak átengedi a 230-at és leégeti az eszközt, majd a lakást is, de itt most egy rendes Samsung töltőről van szó.

Az USB kimenetek szabványosítva vannak. Édesmindegy, melyik gyártó eszköze, tartania kell magát a szabványhoz. Hasonlat: Az otthoni fali csatlakozóaljzat. A kérdés, pl.: "Ha Budapesten vettem a porszívót, akkor Győrben a Jedlik nyos utca 1. szám alatt bedughatom-e a falba és használhatom-e?" Igen. Magyarországon, 2020-ban, mindenhol egységes a hálózati feszültség, frekvencia és ezek toleranciája. Az USB pedig az egész világon egységes, világszabvány által leírt paraméterek között van már a kezdetek óta.

szerk:
Persze az benne van a levegőben, hogy amikor tegnapelőtt bementem az iCentre-be, akkor előtte nem utánanézve rákérdeztem az eladótól, hogy az Apple telefonok a gyorstöltést valamilyen saját megoldással, vagy pl. USB-PD szabvány alapján veszik-e fel?. A válasz, hogy bármilyen töltőről felveszik a delejt (nem ez volt a kérdés), de nagyon kell vigyázni és csak az Apple töltők ajánlottak. Bullshit!
Ez kíváncsivá tett és megkérdeztem egy közeli GSM boltban is, ahol voltak Apple cuccok. Ott ugyanezt a választ kaptam, megspékalve azzal, hogy az Apple TÖLTŐKBEN van egy "akkukímélő chip", ami "nem enged annyi áramot a telefonra, amikor az már feltöltődött, hiszen ha egész végik kiadja a 2,4 Ampert, akkor az nem jó" ÁÁÁ"!
Megabullshit! Mi az hogy "kiadja a 2,4 Ampert"? Ilyen nincs. Az áramot mindig a feszültség "hajtja át" egy áramkörön és az áramerősséget a ráadott terhelés határozza meg. A terhelést pedig jelen esetben a telefon töltésvezérlő áramköre határozza meg. Azóta utánanéztem. Sima USB-PD az összes jelenlegi Apple cucc. -
Nekton
aktív tag
Szuasztok!
Van köztetek olyan, aki sokat olvas interneten, és erre ipadot használ? Jó ötlet ez? Rengeteget olvasok kis kijelzőn (6,1 mobil) és gondolkodom ipad minin. Kéne egy kis támogatás, lebeszélés.
Plusz:
Ha csak lte ipadom van androidos telefon mellé, akkor is ki tudom használni a watchot mindenre? Telefonálás, üzenetek kezele, ilyenek. A tabOS egyáltalán tud telefonként és imessage funkcióval működni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megabullshit! Mi az hogy "kiadja a 2,4 Ampert"? Ilyen nincs. Az áramot mindig a feszültség "hajtja át" egy áramkörön és az áramerősséget a ráadott terhelés határozza meg. A terhelést pedig jelen esetben a telefon töltésvezérlő áramköre határozza meg. Azóta utánanéztem. Sima USB-PD az összes jelenlegi Apple cucc.
Cipeled is magaddal ai ipadet?