- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Tudok olyan budapesti vagy budapest közeli boltot ajánlani ahol van Ipad 9 (2021) papír hatású fólia és fel is rakják szépen? (Az én idegrendszerem nem alakalmas a felrakásra)
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Ipad 9 (2021) -hez keresek Apple Pencil alterntívát.
CRAYON néztem, de ha valami kínai is tudja ezt olcsóbban az is érdekelneCsak és kizárólag jegyzetelésre, szövegkiemelésre, írásra használom (notability, goodnotes) rajzolásra nem, nyomsáérzékenység nem kell.
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném ipad témában.
Apple telefont használok i13, + apple watch se
Egyetemen két mellettem ülőnek is volt tablet amin jegyzetelt. Az egyik Samsung tab S7 a másiknak s8. Nagyon megtetszett, hogy kiválasztották a négyzetrácsos háttér jegyzetet és abba írtak. Mentették, javítottak, szerkesztettek..stb. Eddig nem használtam tabletet mert nem volt rá szükségem, de ez a funkció nagyon megtetszett. Szeretnék valami hasonlót.Az androidtól fázom, az Apple iPad 9 2021-t néztem, egy pencil-el. Használ valaki ilyet jegyzetként is? Használható? Az ipad air és a pro már nagyon dárga nekem, nem használnám ki a többi tudását.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Exkluzív órák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Assetto Corsa Rally
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest