- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Tudok olyan budapesti vagy budapest közeli boltot ajánlani ahol van Ipad 9 (2021) papír hatású fólia és fel is rakják szépen? (Az én idegrendszerem nem alakalmas a felrakásra)
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Ipad 9 (2021) -hez keresek Apple Pencil alterntívát.
CRAYON néztem, de ha valami kínai is tudja ezt olcsóbban az is érdekelneCsak és kizárólag jegyzetelésre, szövegkiemelésre, írásra használom (notability, goodnotes) rajzolásra nem, nyomsáérzékenység nem kell.
Köszönöm.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném ipad témában.
Apple telefont használok i13, + apple watch se
Egyetemen két mellettem ülőnek is volt tablet amin jegyzetelt. Az egyik Samsung tab S7 a másiknak s8. Nagyon megtetszett, hogy kiválasztották a négyzetrácsos háttér jegyzetet és abba írtak. Mentették, javítottak, szerkesztettek..stb. Eddig nem használtam tabletet mert nem volt rá szükségem, de ez a funkció nagyon megtetszett. Szeretnék valami hasonlót.Az androidtól fázom, az Apple iPad 9 2021-t néztem, egy pencil-el. Használ valaki ilyet jegyzetként is? Használható? Az ipad air és a pro már nagyon dárga nekem, nem használnám ki a többi tudását.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Dell Inspiron 15 5567
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest