- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
A 2018-as 9,7 colos ipadem aksija megadta magát, ezért beújítottam egy ipad mini 7-tel. A kis mérete ellenére hatalmas (like).
-
Sz4bolcs
senior tag
-
Sz4bolcs
senior tag
Nekem azt mondták az iphone SE topicban 2 hónapja, hogy majd júniusban vegyek iphone SE 2-t.

-
Sz4bolcs
senior tag
Megvan, köszi

-
Sz4bolcs
senior tag
Sziasztok! Be lehet állítani valahogy wifi only ipadet, hogy amikor hívnak telefonon (iphone se), azt az ipad jelezze?
-
Sz4bolcs
senior tag
Nektek is bugzik a messenger az esti update óta?
-
Sz4bolcs
senior tag
Az energiasűrűség a kritikus tényező, nem az, hogy hányszor dugod rá a töltőre. Elég a laptop aksira gondolni, ami ugye battery saver üzemmódban is folyamatosan töltődik 40%-ra, és így is kitolja az élettartamát. De mondom, hétköznapi használatnál értelmét veszti ez a kalkulálgatás, annyit lehet tenni, hogy az ember nem dugja rá máris töltőre, amint 80%-ra esik a töltöttség, hanem azért hagyja járni 60-40%-on is a kütyüit..
-
Sz4bolcs
senior tag
Nem szereti. Egyiktől sem lesz baja, de hosszú távon az akku élettartamát csökkenti mindkettő (és főleg a mélymerülés). Ettől függetlenül én is szeretem fullra tölteni, meg reggel 100%-on levenni a töltőről, de az élettartam szempontjából optimális (és kevéssé életszerű) a folyamatos 30-40% körüli töltöttség.
-
Sz4bolcs
senior tag
Engem az érdekel h ipaddel hogy tudok letölteni doksikat. Pdf-et már sikerült, de valamiért docx-re már nem ajánlja föl a mentési lehetőséget a chrome.
-
Sz4bolcs
senior tag
Itt is van az első kérdésem: Tudok valahogy böngészőből letölteni ipadre, vagy valamilyen módon áttölteni doksikat böngészőből google drivera? Chromeot használok.
-
Sz4bolcs
senior tag
Én is új vagyok amúgy, nekem csütörtökön lett 2018as verzió. Úgy kezdődött, hogy egy hónapja a tepsi telómat lecseréltem egy iphone SE-re, az mellé meg kellett egy tab.

-
Sz4bolcs
senior tag
11.4-nél van lassulás valamiben 11.3-hoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Crew sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest