Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
A 2018-as 9,7 colos ipadem aksija megadta magát, ezért beújítottam egy ipad mini 7-tel. A kis mérete ellenére hatalmas (like).
-
Sz4bolcs
senior tag
-
Sz4bolcs
senior tag
Nekem azt mondták az iphone SE topicban 2 hónapja, hogy majd júniusban vegyek iphone SE 2-t.

-
Sz4bolcs
senior tag
Megvan, köszi

-
Sz4bolcs
senior tag
Sziasztok! Be lehet állítani valahogy wifi only ipadet, hogy amikor hívnak telefonon (iphone se), azt az ipad jelezze?
-
Sz4bolcs
senior tag
Nektek is bugzik a messenger az esti update óta?
-
Sz4bolcs
senior tag
Az energiasűrűség a kritikus tényező, nem az, hogy hányszor dugod rá a töltőre. Elég a laptop aksira gondolni, ami ugye battery saver üzemmódban is folyamatosan töltődik 40%-ra, és így is kitolja az élettartamát. De mondom, hétköznapi használatnál értelmét veszti ez a kalkulálgatás, annyit lehet tenni, hogy az ember nem dugja rá máris töltőre, amint 80%-ra esik a töltöttség, hanem azért hagyja járni 60-40%-on is a kütyüit..
-
Sz4bolcs
senior tag
Nem szereti. Egyiktől sem lesz baja, de hosszú távon az akku élettartamát csökkenti mindkettő (és főleg a mélymerülés). Ettől függetlenül én is szeretem fullra tölteni, meg reggel 100%-on levenni a töltőről, de az élettartam szempontjából optimális (és kevéssé életszerű) a folyamatos 30-40% körüli töltöttség.
-
Sz4bolcs
senior tag
Engem az érdekel h ipaddel hogy tudok letölteni doksikat. Pdf-et már sikerült, de valamiért docx-re már nem ajánlja föl a mentési lehetőséget a chrome.
-
Sz4bolcs
senior tag
Itt is van az első kérdésem: Tudok valahogy böngészőből letölteni ipadre, vagy valamilyen módon áttölteni doksikat böngészőből google drivera? Chromeot használok.
-
Sz4bolcs
senior tag
Én is új vagyok amúgy, nekem csütörtökön lett 2018as verzió. Úgy kezdődött, hogy egy hónapja a tepsi telómat lecseréltem egy iphone SE-re, az mellé meg kellett egy tab.

-
Sz4bolcs
senior tag
11.4-nél van lassulás valamiben 11.3-hoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest