- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
Sajnos fenn áll a jelly scrolling az ipad 9-nél is, így még várok a vásárlással:
https://youtu.be/0k1-qUehmpE -
grosy
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Köszönöm szépen a választ Neked is és SMC-nek is.
Azt jól sejtem, hogy a 64gb-ből jön le a rendszer által felemésztett mennyiség, ami nem tudom, hogy mennyi szokott ios-en lenni? a Gopro app durván 15-20gb-t igényel egy-egy vágás esetén, ezért aggódom, hogy kevés lesz. Offline nem néznék filmet, csak streamelem az említett szolgáltatóktól, illetve pár komolyabb játékot azért szívesen feltennék az ipad-re, ha már van, és ahogy néztem, azok között sem ritka a 3-4gb-s cím. Egy 128gb-s modell lenne az ideális, de az sajnos pont nincs a 9-ik generációban. -
grosy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék előre is elnézést kérni az amatőr kérdésért, de újonc iPad tulaj leszek. Főleg Gopro felvételek vágására, Netflix, HBO go nézésére, illetve némi játékra és netezésre használnám. A kérdésem az lenne, hogy az Ipad 9th-ból elég 64gb-s változat a fentebb leírt tevékenységhez, vagy kénytelen vagyok megvenni a 256gb-s változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest