- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Kérdésem átlagos használatra ( netflis , youtube ,böngészés , néha játék ) meg éri megvenni a ipad pro 2021 .11 “ ? Vagy elég lehet a ipad air 2022 ?
köszönöm a választ -
78zolika
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszokat
Mivel hogy átlagos használatra lesz lehet hogy ipad 9 lesz , Vajon meddig lesz elég 3 GB Ramm , A 13 CPU ?? -
78zolika
senior tag
Köszönöm a válaszokat .
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Gondolkozom hogy veszek ipad Air 5 (2022 )de nem tudom hogy 64 GB elég e átlag használatra ? Youtube , netflix ,hbo max , közüzemi ap , stb . Pár db játék ? Vajon elég lehet a 64 GB ? És hosszabb távon a nagyobb tárhely jobban megéri e ( kb + 50 ezer Ft több a 256 GB )
nagyon köszönöm a válaszokat -
78zolika
senior tag
válasz Noukoum #39058 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ
Azt olvastam hogy film nézésre nem igazán jók a ipad air , pro sem ,a kép arány miatt ( ha jól emlékszem 4:8 ? ) Samsung tab s8 tudja a 16 :10 kép arányt aXiaomi Pad 5 table is ( ezek jobb választás média fogyasztásra ) . Igaz lehet az hogy nem igazán jó választás a apple ipad média tartalom fogyasztására ??)
köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Köszönöm a válaszokat
Kérdésem netflix filmek nézése közben is van a fekete sáv alul felül? ( nekem nem tetszik a képarány 4:3 , samsung tab s8 16:10 van ) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest