Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
UPS azt írja, hogy "Úton" alatta, hogy "Címadat szükséges", illetve "A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük." Meg: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt.
Vecses, Hungary"
A vicc az, hogy én személyesen is felhívtam őket és ott egyeztettünk adatokat meg mondták, hogy náluk van valami gebasz, aztán egy hétre rá Applet is felhívtam ahonnan szintén felhívták őket (UPS-t) és azóta sem semmi. Rohadt idegesítő, hogy semmit nem tudnak, lassan személyesen kimegyek Vecsésre és elhozom a hónom alatt. -
marcyman
aktív tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Tracking number van! Meg UPS-nél tudom is csekkolni, csak már két hete áll a csomag. Fel is hívtam őket, egyeztettem az adatokat és ennyi. Azóta sem történt semmi és nem tudtak infóval szolgálni. Ezért kérdeztem, hogy esetleg érdemes-e fogyasztóvédelemhez vagy máshoz fordulni? Egyelőre tényleg nem látom szikráját sem, hogy a csomag valahava is kézbesítve legyen. Persze a cucc ki van fizetve.
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy kicsit off-topic, de kb 2 hete rendeltem Apple storeból egy iPadet és a mai napig nem méltóztattak kiszállítani. UPS szállítaná, felhívtam őket + Applet is felhívtam és egyszerűen nem tudták megmondani, hogy mikorra várható a kiszállítás (ami amúgy "expressz". Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA® driverek topikja
- Napelem
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest