Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
"A saját appja fel van rakva?"
Persze, és az appnak engedélyezve van az is, hogy a BT-t kapcsolgassa. De az sem találja az eszközt, csak mazsolázik végtelenített ideig. Tökegyformán csinálok mindent az Androidon és ott működik, itt meg valamiért nem akar.
Mindegy, már jeleztem a gyártónak, max. gariban cserélik vagy valami. Nem is ez az érdekes, csak gondoltam van esetleg valamilyen deep/advanced BT menü, ahol esetleg állíthanék valamit az iPad-en, ezért írtam ide, hátha, de utánanéztem és nincs semmi ilyen.
Amúgy az iPad látja pl. a telefonomat és a BT hangszórót, szóval ez egy tipikusan olyan eset, amikor ötletem nincs mi lehet a probléma.
smc
Neked is köszönöm a választ! Igen, már a BT init. is megvolt, eredményt nem hozott sajnos. -
Vesa
veterán
Sorry! Kettler Tour 300
Teljesen érthetetlen. Androiddal tökéletesen megy, de egyik Apple eszközöm se látja BT-n keresztül, így az app sem tud csatlakozni hozzá. -
Vesa
veterán
Egy indoor bike-ot szeretnék BT-n összehozni az iPad-el, de nem látják egymást. Sem az iPhone, se az iPad. Ellenben az ótvar Androidos telefon azonnal látja és csatlakozik is. A bicó computere iOS kompatibilis természetesen, szóval látnia kéne. Sima iPad (9 gen), 16.1.1-es IpadOS-el.
Mit lehetne ezzel kezdeni azon kívül, hogy felrobbantom az egészet?

Androidnál is a "Ritkán használt eszközök" címszó alatt látja, de ott látja és párosítható, aztán már természetesen a fő eszközök között marad és működik. iPad-en ilyen opciót nem találok, csak ON/OFF lehet kapcsolgatni a BT-t, de ott nem jelenik meg az eszköz. Restart már volt ezerszer mindkét eszközzel, OS frissítve, de semmi. Nagyon frusztráló, nem tudom hasnzálni. Nincs valami developer mód, vagy mittudomén, amivel kicsit kevésbé fapad a BT az iPad-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest