- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Hali,
A nyelvváltásnál van egy kellemetlen problémám iPaden. Windows-on ilyet sose tapasztaltam, egyértelműen nem kívánt működés, a kérdés az, hogyan tudom javítani, ha lehet egyáltalán és nem rendszerbug.
Magyar nyelvű billentyűzetet használok, működik minden ékezet szuperül. Átváltok japán nyelvre, írok valamit, majd visszaváltok magyarra és többé nem működnek a magyar nyelv, olyan, mintha angolra váltana, pedig magyart ír ki a váltásra.
Itt a videó a problémámra: https://share.icloud.com/photos/0b6dZBjwJeIxaFwHJao62wCdQ
Tudtok erre megoldást?
Köszi
-----
UPDATE: Asszem sikerült megoldanom, hogy a billentyűzet beállításokon belül a nyelv beállításoknál minden angol billre való utalást kivettem, még a japán nyelv alatt is a magyar karakterkészlet van beállítva. Talán így jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest