- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bongeszo
aktív tag
válasz
_Mario_ #4682 üzenetére
Ne aggodj, ha az Andrassy uton megmutatod azonnal cserélni fogják(2-3 nap mire megérkezik a cserekészülék).
Én is így jártam még az iPad 2-vel. Mediamarkton keresztül küldtem vissza, és visszajött, hogy nincs baja. Ott azt javasolták hogy vigyem át személyesen. Megmutattam és nem volt gond, cserélték. Modjuk ha erre nem cserélték volna akkor soha többet nem vettem volna almás terméket. Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért nem lehet semmi kifogás a minőségre... Szerencsére ők is így gondolják.
amúgy előtte arra cserélték az ipadet, hogy a széleken bevilágított egy kicsit a kijelző. A többiek akik a családban használták észre sem vették de engem zavart, ahogy a szellemképesedés is, hiába csak fél percig tartott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest