- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #33341 üzenetére
Azt csak újabb iPad-del fogod tudni visszaszerezni.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
IntelKiller7 #33341 üzenetére
Na látod én nem használok ,ezért kevesebb a problémám
-
válasz
IntelKiller7 #33336 üzenetére
Szia. Sajnos nem fogja engedni, legalábbis én sem találtam megoldást erre egy régebbi ipad-on és egy 4s iphone-on sem. Szerintem nem lehet megoldani, vagy max talán jailbreak megoldással, de most csak hangosan gondolkodtam, nem tudom, hogy ez a megoldás-e vagy sem. sorry
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
Igen használjon Brave böngészőt és akkor weben megy fel a YT-ra és reklámok se fognak felugrálni.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Simán beütöd,hogy youtube.com azt kész
-
Ragnar95
félisten
válasz
IntelKiller7 #4785 üzenetére
Én ilyet rendeltem a családban lévő Mini 2-höz.
Annyi, hogy ennek a hátlapja átlátszó műanyag, nem ugyanolyan, mint az előlap, cserébe UK-n belülre 1 nap alatt megérkezett, EU-n belülre is 1 héten belül meg szokott. Lezárás is működik tökéletesen. -
vadászcsiga
félisten
válasz
De már hányan. Legtöbbüknek onnan van a tokja
-
danilla
őstag
válasz
Én ilyet vettem, és ezzel maximálisan meg vagyok elégedve.
-
silmatauki
őstag
válasz
IntelKiller7 #4622 üzenetére
"Nálam nincs ilyen akadozás 720p,1080p filmeknél."
Az, hogy van-e szakadozás, attól függ, milyen lejátszót használsz és mi a lejátszani kívánt fájl formátuma (szakszóval konténere, ami egyben behatárolja a video és audiotrack(ek) formátumát is).
Ha a lejátszó képes a hardveres gyorsítás használatára (sajna nem mindegyik; egy fél évvel ezelőtt még a sokak által imádott VLC sem tudta ezt; most nem tudom, hogy a kurrens verzió tudja-e), és a fájl formátuma mp4, mov vagy m4v, akkor még az iPad1 / iPhone4 / iPod touch 4G (és minden újabb) is akadás nélkül játssza majd a cuccot. (Sőt, még az iPhone 3GS is, ha 10 Mbps-nél nem magasabb a videó bitrátája.) Persze ezek (az A4-alapú modellek; az előző generációs cuccok, pl. a 3GS, csak SD-s kompozit / komponens kimenetet támogatnak) VGA-n vagy HDMI-n keresztül is csak 720p-t tudnak kiadni magukból, de legalább nem kell külön a kedvükért lebutítani a fájlokat.
Ha ez a két feltétel nem teljesül, akkor a CPU fogja dekódolni a videót, amely A7-ig bezárólag nem igazán fog menni szakadozás (és forrósodás & sz@r akkuidő) nélkül.
Van még egy lehetséges szkenárió: az MKV-k esete, H.264-es vagy sima MPEG4 (azaz ASP) videóval. Ezeket a fejlettebb playerek (nPlayer, vagy ha AirPlay-en is akarod nézni, az Infuse Player minden verziója) mind hardverből játsszák. A kevésbé fejlettek, ill. az olyan amúgy sok mindenben vezető playerek, mint pl. a GoodPlayer, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest