Hirdetés
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanraith #29053 üzenetére
Sok helyen olvastam már, hogy az ipad appok "tabletre vannak optimalizálva", míg az androidosok csak "felnagyított telefonos alkalmazások".
Ez nem igaz. Mindkét platformon vannak telefonra és tabletre optimalizált alkalmazások szép számmal. És mindkettőn vannak csak telefonra valók is. A legtöbb valamirevaló alkalmazás általában minden kijelző méreten jól fog működni Androidon is.
Tartalomfogyasztásnál ezt a problémát végképp nem fogod tapasztalni.
Volt sok Android tablethez szerencsém, jófajtákhoz is. Most iPad 2018 van. Én az iPadet javasolnám. A smoothság és a kijelző nekem is bejött. Szerintem biztosan elégedett lennél egy új Airrel. -
BennyRay
tag
válasz
Sanraith #29056 üzenetére
Mondjuk a PS app el is dönti a kérdést
A tesztolvasós-videónézegetős rész a legjobb bármilyen kütyünél, amikor feltárulnak a lehetőségek és lehet latolgatni
Ha tollat akarsz használni, vajon elég-e az első generációs, vagy meg kellene tolni a keretet... lehetőségek-választások
-
BennyRay
tag
válasz
Feleségem jó pár éve Tab S2-t használ, én most vettem egy Air 3-mat. Nyilván a kor kezd érződni a Tab S2-n, de szerintem netezős-filmnézős felhasználásra teljesen mindegy, én nem érzem a különbséget. Air 3 - Tab S6 kb. egy árban van és kb ugyanazt tudják. Nem tudnám racionálisan megindokolni, hogy miért az iPad-et választottam, leginkább azért, mert most egy Samu A50 telefonom van és nem vagyok vele elégedett
-
kkdesign
senior tag
válasz
Nem tudom mennyit szánsz rá.
Ha a Galaxy tab S6 alá adod, akkor amiből kimaradsz: jó ideig szoftverfrissítés(még a 2017es sima ipad is kapja ). A rendszer smoothsága. (Tab S3 tapasztalatom volt, nem folyamatos ennyire.) hangszóróban tab s6ig bezárólag ipad a nyerő. Ott a felsőkategóriában nem tudom.
Grafikai appokban tündököl az appstore, pro create, affinity alkalmazások, videóvágó szoftver: luma fusion. Egy egyre jobb notipótlék oprendszer, versus dex, amire még mindig nem annyira vannak appok. csak nyögvenyelősen.
Szerintem az az ütőkártya főleg, hogy mostanság nagyon ráfekszenek az ipad-ekre, és az almáéknak megy a legjobban az, hogy vonzzák a fejlesztőket maguk után, míg a dex már jóideje elérhető, de mégsem mentek vele olyan sokra, persze ettől még nem rossz cucc az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.