Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
istvan170
üzenetére
Elfogadom, hogy az IOS sok kívánnivalót hagy maga után. Más kérdés, hogy én nem az oprendszerért vettem tabletet, meg a fájlkezelésért(mondjuk az lehetne jobb egy cseppet..), hanem azokért az alkalmazásokért, amik más platformon nincsenek, vagy bénák. Audio-video-zenei alkalmazásra gondolok, mikkel nagyon elégedett vagyok és komoly munkát is lehet velük végezni)
Mozizni böngészni nekem is sokkal szimpibb egy Z2-3 Sony tablet, amit kis óvatossággal a kádba is bevihetnék és van benne gps chip. Csak Z3 tabival nem tudnék stúdiózni, laptopot kiváltva...
Amúgy a GPS chipet nagyon hiányolom az AIR2-ből.. (Miért csak 4G-s tabletbe tesznek gps chipet almáék, mikor az A(ssisted)-GPS egy hétre előre letölti a műholdak pályaadatait, minden mobilba épített chip esetén ki-bekapcsolható és az mehet offline is?) -
zolikaDB
veterán
válasz
istvan170
üzenetére
Van benne igazsag. 2010-2014 Iphone 3GS, Iphone 4, iOS 4-8, 2013-2014 Nexus 7, 2014- Xiaomi Mi3, Xiaomi Mipad. Nem az ocska hulladek, 512MB RAM-os teszkos valamik... Megis, alog varom, h hozza a futar az Air 2-t... Nem mertem a veletlenre bizni, ezert nem lett Mini 4. Hatha az Air tovabb kiszolgal gond nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest