- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Szerintem ár/érték arányban még mindig a Mini Retina a legjobb választás, én is erre jutottam és vettem is egyet két hete, egyelőre nagyon bejön. 3 év múlva is bőven használható lesz, de már nyilván lesznek jobbak...
Csak net meg pár játék, erre elég lehet a 16 giga, de amikor bekapcsolod a szűz rendszert akkor is csak 10-11 gigád marad garázdálkodni. Ha meg mégis telepítenél 1-2 nagyobb játékot, alkalmazást, akkor szűkös lehet a hely. -
SoldierL
senior tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Szia! Nekem is mini 2-őm van. Én mégegyszer ezt venném. Ha csordultig tele rakom, akkor sincs lassulás.
Szerintem még 2-3 év mulva is nagyon jó lesz, én 4-5 évre terveztem most kb fél éves. A legkomolyabb játékok is akadásmentesen futnak. Netezni nagyon jó rajta, nagyon gyors! Akku nagyon combos! Én ajánlom, szerintem bármelyik androidos cuccot lepipálja még 1-2 év mulva is. -
törölt tag
válasz
szaki1986
üzenetére
Nekem mini2 van, igaz nem olyan régóta, pár hónapja. Hogy mennyire időtálló lesz, azt nem tudnám megmondani, de én nem bántam meg, hogy megvettem. Az időtállóságához annyit, hogy anyámnak egy sima iPad 2-ese van, amiben ha jól tudom, csak 512 mega RAM van, és az a gép is még mindig teljesen simán megy, pedig van rajta egy kiló fotó, és pár játék is. Ráadásul nem mai gyerek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest