- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
Általában pár főverziót még azt lehet mondani, hogy biztosan támogatnak az appok, kivéve ha valami olyan új funkció jön be, ami köré épül egy-egy app (pl. AR).
Nekem van egy ipad 2-m, úgy emlékszem olyan kb 11 éve vettem (amikor új modell volt). Fejből írom a specifikációt, azt hiszem fél giga ram van benne. Ez azért erősen behatárol. Nagyjából a beépített appok használhatók benne nagyon-nagyon kompromisszumosan (vannak olyan oldalak, amiket a böngésző már nem tölt be, mert olyan régi), de összességében nem nevezném használhatónak ma már az ipad 2-t. Technikai értelemben működik persze, azaz áramot felvesz, képe van, merül, reagál (idővel), bizonyos funkciók működnek, de nem nevezném mai értelemben használható táblagépnek. Így abszolút megértem, ha fejlesztők felhagytak a támogatásával. -
válasz
totron
üzenetére
app fejlesztőktől függ, hogy milyen iOS a minimum kritérium a futtatáshoz
ezt előre meghatározni, hogy milyen programkörnyezet kell nekik kb lehetetlende azért remélem te is érzed, hogy a "megvenni a legújabbat" és a 12 évvel ezelőtti 2. generációs között azért éles különbség van - konkrétan több mint egy évtized
és azt a kifejezést, hogy "ellehetetlenül" sem érzem korrektnek, mert attól még működik az eszköz, és tudsz rajta sokmindent csinálni (internet, email, zene stb) csak éppen az appok közül sok nem fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest