Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
konkrétan az lett volna az egyetlen újítás, amit vártam - néztem egy YT videót amiben egy 2018 11" volt, hogy VÁÁÁÓ MÉGIS MEGKAPTA!!! gyorsan feltelepítettem a bétát, erre nekem (12.9) nem jelent meg... rá pár napra olvastam Redditen, hogy azért, mert állítólag a felbontás túl sok lett volna a CPUnak ...
ezt szerintem már ők maguk se hiszik el ... iszonyat felháborítóak ezek a kifogások...
ez a Porondmester is...
ez nem feature, hanem egy büntetésannyira szánalmasan erőlködnek azon, hogy nehogy véletlenül jó ablakkezelés és értelmes OS legyen belőle, mert akkor a MacBook eladások rovására menne...
gond nélkül, röccenésmentesen tudná futtatni a macOS-t bármelyik jelenlegi iPad, de NEEEm nem adják ki rá, inkább dollármilliókat költenek el egy újrafeltalált ablakkezelésre
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Képregény topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- BestBuy topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez nem feature, hanem egy büntetés