- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Sötétben kényelmesebb a szemnek, hogy csak a betűk világítanak a környezetéhez (sötét pixelek) képest nagyobb fényerővel, mint fordítva. Amellett hogy kényelmes, kevésbé roncsolja a szemet, erről olvastam korábban kifejtve, hogy miért ez a kisebbik rossz, ha érdekel a téma eressz meg pár Google keresést.
Ugyanakkor valóban idegen, ahogy mondtad, a könyvek is fehéren fekete nyomatok. -
kchris78
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Igen, en is ezert jottem elo ezzel: cafoljatok meg de az amoled elott nemigen volt fekete alapon feher betu mert addig nem volt ok erre... oke volt par weboldal de nem volt se oprendszer ilyen se alkalmazas.. azazhogy volt, win3.11ben is volt ilyen paletta de sehol nem lattam. Kijott a fogyasztas meg a kisebb pixel elhasznalodas miatt es hype lett belole. koromsotetben elvileg nem is jo egyaltalan olvasni persze az orvosok sincsenek egy velemenyen igazabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest