Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Nem volt meg tabletem, csak iphone meg androidos csucs telefonok, de tetszik a tablet hordozhatosaga es hianyzik az ios is. Böngészni, olvasni, jegyzetelni kell es szerintem a mini 2 mai napig csucs hw van benne, ha mar mini3 ba is az van, igy bizok abban is hogy addig kapja a legujabb frissiteseket mint a mini 3, mivel nem lehet majd arra fogni hogy a hw keves hozza mivel azonos a két keszulekben. Annyi meg erdekelne hogy a zene minosege is fontos fulhallgatoval. Iphone 4s utan az i5 hangminosegben es hangeroben visszalepes volt. Aztan olvastam hogy iphone 5s megint jora sikerult es olyan hangos es minoseg chip kerult bele mint anno az iphone 4s. Na most mivel i5S es ipad mini 2 hw ugyan az, ezert a hang chip is ugyan az vagy az ipad nal teljesen mashogy mukodik? Olvastam hogy a mini 2 hez ingyen van az apple irodai csomag es a teljes garageband. Ez mai napon is ervenyes vagy csak egyszeri akcio volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest