Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Volt nálam Samsung egy hétig.
Az iPad + Pencil mellett gyerekjátéknak tűnik. iPadOS 14 óta van scribble, ami a kézírást nyomtatotta alakítja (ha akarod), es ez sokszor nagyon hasznos. Én is nagyrészt egyetemi jegyzetelésre használom. Valmint Notability tud olyat, hogy matematikai formulákat nyomtatottá alakít, na azt imádom! Nem kell Wordben kínlódni, LaTeX-et tanulni, csak megírom, az meg teszi a dokgát
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna. -
Mattb
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Bármelyik iStyle vagy iCenter?
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Edigitál, media, ezekben láttam kiállítva ceruzával.
-
parandroid
félisten
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Samsungot nem ismerem, de a lányom 1 éve ír, rajzol ipaden apple pencillel. ipad6-tal kezdett tavaly tavasszal, januárban kapott egy air3-at. Előtte pár évig wacom táblán rajzolt, az azért kicsit más téma. Teljesen intuitív neki a dolog, a grafikus programok trükkjeit is azonnal megtanulta, mostanra úgy ír, mintha jegyzetfüzetbe jegyzetelne. A sulis cuccait ezen szoktam alárni, én max ennyire használom, de nem sok különbséget veszek észre aláírás közben, ahhoz képest, mintha papírra írnék.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- CORSAIR K100 AIR
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az egész sokkal kiforrottabb. Samsungnál meg csak egy funkció, ilyet is tud, de nem feküdtek rá annyira, mint lehetett volna.