Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Na, ez meg a másik. Feltettem valamit fix áron, 150-ért, ami reálisan, garitól, állapottól függően 150-200 eur között mozog. Boltban, újan 200-220. Szövegben is leírtam, hogy nincs alku. Napi 3 üzenetet kaptam, hogy 100-ért viszi, vagy hogy mennyi az alja. Volt, aki azt mondta, hogy 140. Mondom, legyen 145. Annyiért nem kell, az sok. LOL, 5 eur?!? Kb 4-5 napot volt fent, amikor rám írt valaki, hogy eljönne érte, ha tényleg szép állapot, viszi. Másnap jött, megnézte, felajánlottam, hogy bekapcsolhatja, de nem akarta. Fizetett, vitte. És őszintén: jól járt vele.
Hülyék ezek komolyan. Eladni mindent annyiért akar, amennyiért vette, venni meg a félár is sok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- iPad gen 7
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest