Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A hardver elég lenne, de olyan gépet, ami nem kapja meg a legfrissebb ios-t, nem szabad megvenni, mert az appok nem lesznek elérhetők a store-ban. Fentebb valaki pont ezzel szívott, asszem, pont 1gen minivel. Aztán megoldotta, de csak igen nyakatekerten, több eszközön keresztül, régi profilokkal, meg régi vásárlásokkal, ami nálad nem fog működni. Szóval azt nézd a kompatibilitási listában, hogy melyik az a gép, amire van még ios14, de nagyon minimum 13.
p
-
anyukád szemét ne tedd tönkre szerintem
ha olvasásra kell neki egy eszköz, akkor vegyél neki ebook olvasót - nagyon sokáig olvastam én is iPaden, de még fekete háttérrel is erőltettem a szememet, vettem én is egy ebook readert még csak nem is drágán, 20-25 körül kapsz már új generációs wifis Kindle-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest