Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Azt hozzáteszem, nekem új az iOS7, iPad1-ről ültem át pár napja ebbe, nem ismerem a bugjait, bár valami ilyesmire gyanakodtam titkon. Főleg hogy azóta megszűnt, de a lényeg hogy ez úgy nem hiba.
A reboot hiba meg... ahogy olvasgatom, sokaknál a JB utáni első rebootnál borul szét így, nade itt gyári felállásban is csinálja. Hardverhibát konkrétabban hogy értetted? Elvégre hibátlanul működik ha már felállt, erő is megvan, tölt, aksi is jó, gép is látja, bugzás sincs. Talán bootnál valamin fennakad, amin egy idő után, vagy bizonyos körülmények által valahogy véletlenül továbbmegy, és azért jó boot után, mert arra a valamire normál müködés közben már nincs szükség? Nem tudom így ennek van-e értelme, csak pár gondolat. Nameg hátha járt már így valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest