Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Megint én!
Találtam egy Jump Desktop nevezetű appot, ami eléggé felcsigázott.
Ez a program ha jól értelmezem, ki is elégítené minden általam ezelőtt felvázolt igényemet.Jól gondolom, hogy ez egy un. távoli elérést biztosít nekem mondjuk az otthoni PC-mhez vagy Notebook-omhoz? Mint a Teamviewer? Mert akkor ez nagyon jó!
Effektíve úgy lenne egy szupergyors Tabletem tartalomfogyasztásra, hogy közben bármikor munkára foghatom az otthoni gépem? Mert így akkor alkalmas lenne minden általam említett feladatra, sőt, minden eddigi munkámat, fájlomat, dolgaimat, programjaimat elérném, amit használtam, vagy használok.
Jól értelmezem, vagy ez nem ennyire egyszerű?
Sőt, így akár a céges gépemet is tudnám irányítani és csak a képernyők között kellene váltogatnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest