- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezek a koncepciók, amiket írsz már legalább 5-10 éve teljesen elavultak...

Nem tudod teljesen lemeríteni a Li akksikat, mivel az elektronika jóval előbb kikapcsolja a telefont, mint hogy valójában lemerülne az akku. Teljesen mindegy, hogy töltöd, akár 0-100%-ra egyben, akár 80-ról 100-ra, majd 20-ról 100-ra ugyanúgy 1 ciklusnak számít, ergo ugyanannyira használódik el közben az akku. Nem kell 100%-ig tölteni, de csak magadnak ártasz vele, ha nem teszed, hiszen kevesebb ideig tudod töltés nélkül használni a telefont...
Az ilyen híroldalak tech rovatainak színvonala a béka s*gge alatt van, áltudományos cikkek ezek inkább, mint sem tudományosak, szóval kár ezekre hagyatkozni. -
milszab
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nem tudom. Én az összes eszközömet így töltöm és eddig sosem volt vele gond. A környezetemben levő emberekből kiindulva, előbb mennek tönkre úgy aksik hogy rátöltögetnek. De amúgy mikor úgymond teljesen lemerül, elvileg akkor se merül le teljesen csak az elektronika kapcsol ki. Mintha valami ilyesmit olvastam volna.
Ugyanannyit megy el most is mint mikor megvettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kutya topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest