Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ipad-hez milyen kábellel tudom kitenni a TV-re a tabletet? Illetve a tv Full HD, tehát ha az Ipadet csatlakoztatom rá akkor nem egész képernyős lesz, hanem csak egy ilyen csíkban középen, nem?
-
Chereiose
addikt
válasz
blakey
üzenetére
APrón 85K bontatlanul az Air 1, Air 2 122K
Igazából nem magamnak venném, faternak, neki meg nem tudom mik az igényei, rég volt már Air-em is. (vagyis ősszel volt olyan 2 hétig egy, háát használható de gondolom 2 giga rammal az Air 2 kicsit más élmény lehet) Azért a safarin való böngészéshez is lehet jobb lenne egy Air 2-es. -
Chereiose
addikt
Szerintetek mennyire hülyeség most Ipad Air 1-et venni? Újonan van köztük (itt aprón) olyan 40K különbség, ami megfontolandó. Mondjuk gondolom azzal az 1 giga rammal már elég csiga lehet, Air 2 az még jó a mai napig is nem?
-
Chereiose
addikt
Az probléma, ha úgy adom el az Ipad-et, hogy aktiválva van az én fiókommal, de mindenhonnan kijelentkezem? Vagy biztosabb, ha aktiváláskor be se lépek az enyémbe, hanem az új tulaj a sajátjával aktiválja? (Már ha van neki, ha nincsen akkor muszáj az enyémmel belépni, mert látnia kell a rendszert, stb)
-
Chereiose
addikt
Az igaz, hogy minden ipad (cellularos) gyárilag független? Én úgy vettem, hogy állítólag telekomos, és én is telekom simmel használom, így nem tudom ezt megállapítani.
-
Chereiose
addikt
Ipad-re van valami jó reklám blokkoló safarira? Pl. videók előtti fél perces reklámokat letiltani.
-
Chereiose
addikt
Igen, mázli, hogy rátaláltam és nem vitték el előlem

Macbook projekt igazából marad az eredetiben, már eldöntöttem, hogy várok 2-3 hónapot, októberben remélem jön új és decemberre lemegy a régi ára / bejönnek az új gépek, és úgy könnyebb lesz dönteni
Ipad-et meg azért vettem, mert addig amíg csak egy ócska laptopom van, addig kényelmesebb a 9,7-es tablet 
-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Végül sikerült megvennem 60K-ért ezt a linkelt Air-t, szerintem ennyiért elég jó vétel volt egy cellularos darab
Semmi baja, 1-2 mikrokarcot kivéve hibátlan
Furcsa, de ugyanakkora élmény volt először a kezembe venni és látni a szép retina kijelzőt, mint 2 éve amikor először vettem 
Egyet sajnálok, hogy IOS 10 van rajta, nekem még IOS 9-el 8-10 hónapja gyorsabbnak tűnt
-
Chereiose
addikt
Tehát amit linkeltem az nem lenne rossz vétel?

-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
Szeretnék venni egy Ipad-et, igazából nem túl sok ideig használnám, kb. decemberig, aztán eladnám, így semmiképp sem újat akarok venni, hanem használtat. Korábban volt egy Air-em és egy mini 3-mam, most viszont nem tudom mit kéne venni így 3 hónapra (persze lehet aztán megtartom, de decemberben szeretbék macbookot venni és úgy lehet nem kell már).
Árral kapcsolatban: először 50K-ig gondoltam, de olyan árig max mini 1-et lehet kapni, 60K körül már vannak Air-ek, illetve 85 körül meg már vannak Air 2-ők (igaz abból csak wifisek, de nem feltétlenül kell a 4G nekem, bár jól jönne). Mindenképpen retinásat akarok venni, tehát legalább egy mini 2-őt. Illetve még annyi, hogy azért hurcolásznám ide-oda, már eléggé elszoktam az Air méretétől, gondolom ilyen célokra jobban járnék egy mini 2-vel.
IOS 10-et mennyire bírják a régebbi gépek?
Ti mit ajánlanátok?

-
Chereiose
addikt
Használt 16 gigás Air 2-ért mennyit érdemes kiadni? 90K esetleg garival reális?

Mini 3-mat cserélem, túl lassú...
-
Chereiose
addikt
Tudom nem mai hardver van a mini 3-ban, de Air még teljesen élvezhető volt és annak is ez a specje, ez kicsit csalódás, hogy mennyit gondolkodik, meg akad
Persze használható, de egy i6 mellett néha inkább a telóhoz nyúlok 
-
Chereiose
addikt
válasz
üzenetére
Én most vettem Ipad mini 3-mat Istyle-os akcióban, (épp azt akartam volna javasolni, de ahogy látom elfogytak már), aminek a hardvere ugye ugyanaz mint a mini 2-é. Viszont az iphone 6 mellett azért látszik, hogy már kicsit lassú, bár szerintem teljesen jól használható, ha nincsen gyorsaság mániád
Ennyiért szerintem megveheted, ha minit akarsz. -
Chereiose
addikt
App store nektek jó? nekem semmit nem akar elkezdeni letölteni...
-
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Hát nekem végül is mind1, úgyis frissítem

Remélem nem csinálok rossz vételt ezzel, mini 2 is elég lenne nekem (meg hát hardverileg ugyanaz), csak ez most ilyen árban ráadásul cellularos és hivatalos helyről, ezek a tényezők meghozták hozzá a kedvem, inkább mint a gariban cserélt mini 2-ők hardverapron
(Mások bontatlanul meg 80K-ért árulnak mini 2-őt, így az a +10K megéri szerintem ) -
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Hát a bontatlan mini 2 is necces, eddig 1-et találtam 65K-ért, (bár annak a tagnak eddig csak 1 értékelése van, igaz az pozitív), meg láttam 80K-ért, szóval elég ritka a vadi új. Istyle mondjuk egy hivatalos forrás lenne, de egy ugyanolyan hardverű mini 3-ért így is sokallom a 90 ezres árat...
-
Chereiose
addikt
Nehezen találok mini 2-őt, néztem ezt az akciót Istyle-ban a mini 3-ra, wifi+cellularos, talán nem is lenne rossz 90K-ért [link] Szerintetek megérné?
LTE-re annyira nincs szükségem, javarészt itthon használnám úgyis, máskor meg max megosztom telóról a netet, +a touch id-n kívül nem tud többet mint a mini 2, ahhoz képest 30-35 ezerrel többe kerül, mint itt amiket találtam hardverapron mini 2-ők.
Viszont ha meg azt nézem, hogy 155K az eredeti ára istyle-ban, akkor meg megérné az a mini 3...

-
Chereiose
addikt
Egy cellularos minibe belemenne szerintetek egy olyan mobilnetes sim, amit a voda ad? Külön kis wi-fi egység, ahogy néztem nagy keretben van benne a sim, de ki lehet venni belőle a nano simet. Ez így működne, ha beletenném? Gondolkodom egy LTE képes minin, ha már van így külön mobilnetem

-
Chereiose
addikt
Ipad Airt eladtam 1 hónapja, gondolkodom egy mini vásárlásán, szeretném kipróbálni. Láttam most istyle-ban 99 ezer a mini 3 wifi+4G, de nem tudom megéri-e ennyiért is, telóm is tud 4G-t szóval ha megosztom akkor elég a sima wifi verzió. Na meg a 3 a touch id kivételével ugyanaz mint a kettő. Szóval jól sejtem szerintetek, hogy a mini 2 kéne nekem?
Itt hardverapron bontatlanul 65K-ért már hozzá lehet jutni. -
Chereiose
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen azon én is csodálkozom...
-
Chereiose
addikt
válasz
üzenetére
Tudom milyen kb, azért nyomogattam már különböző helyeken. Végül is az 1 éves, patika állapotú Air-em el tudnám adni 60-65-ért, így +5 max 10 ezret lehet megérne a cucc...
Bár teljesen jó ez az Air, imádom a nagy kijelzőt
Csak azért ennyiért nem mindennap adnak mini 3-mat bontatlanul.. -
Chereiose
addikt
Szerintetek érdemes lenne az Air 1-emet lecserélni egy ilyenre? Elég jó árban megy most, kb 0-ra kijönne, mert az Airt is el tudnám adni ennyiért.
Viszont már nem is tudom, ez a mini 3 erősebb mint az Air?Ahogy megnéztem ugyanaz, mint az Air, csak van benne Touch ID
Hát nem tudom, mindig is szerettem volna kipróbálni egy minit is. -
Chereiose
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Köszi

-
Chereiose
addikt
Szerintetek az miért van, hogy eddig az itthoni nettel ha lezártam az Ipad-et, (illetve ráhajtottam a tokot) akkor is ugyanúgy volt wi-fi végig és jöttek az értesítések, de egyszer újraindítottam a routert és azóta ha lezárom, akkor mindig elveszti a wi-fit, és mindig rácsatlakozik. Baromira zavar, hogy mindig várni kell, mire megint megtalálja, ilyet pedig csak a mobil nettel csinált, amikor egy hot-spotra csatlakoztam wi-fivel, és ha nem használtam akkor elveszett a jel.
-
Chereiose
addikt
Lehet nem ide való, de végül is Ipad-ról is ellehet érni....Szóval olyat lehet csinálni dropboxal vagy bármi más ilyennel, hogy feltöltök képeket, és egy másik ember is ide feltölt képeket? Szóval, hogy ketten tudjuk megnézni amit feltöltöttünk

-
Chereiose
addikt
És amikor a hitelesítést kéri (Login, Password) oda mit is kell beírnom?
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnék Ipad Air-re úgy rátenni filmet, hogy ne keljen rádugnom a gépre a tabletet? Vagy ha nem is rárakni, csak lejátszani valahogy felhőben. Van egy ilyen appom, hogy VLC streamer. Ezzel működne a dolog? -
Chereiose
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
Igaz van rajta pár feltűnő karc, és egy nagy ütés is.
Olyan kéne nekem, amire van még gari is, 50K körül.Igen egy alkut lehet megér.
-
Chereiose
addikt
Használt Ipad miniért mennyit érdemes max adni? 45K, vagy az is sok érte? (amire mondjuk már gari sincs)
-
Chereiose
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem tapad hozzá, én úgy szoktam, hogy félbe hajtom és hozzá fogom, úgy egész tűrhető.
-
Chereiose
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nekem ilyen van, nagyon jó és nem mozog benne egyáltalán
Ennyit megér szerintem egy jó tok. -
Chereiose
addikt
GTA San Andreas mentést hogyan lehet átvinni Iphone 5-ről Ipad Air-re? Találtam a mentésnél egy olyat, hogy "cloud not available", tehát gondolom felhővel kell átvinni, de hogyan kell?

-
Chereiose
addikt
Ipad Air-re megéri a 10K-s Ozaki tok? [link] Ez eléggé tetszik, lehet érdemes lenne venni egyet. Használ valaki ilyesmi ozakit?
Esetleg hol lehet még kapni tokokat( Ebay-eset rendeltem már, de egy rendeset is akarok)
-
-
Chereiose
addikt
Pénteken vajon lesz akció az Istyle-ban vagy az Icentreben Ipadekre? Ugye akkor van a fekete péntek..
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Semmiképp
Air a cél 
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, egyébként gondoltam, kár, hogy nem lehet akár milyet, pedig ez jó kis billentyűzet.
S ami Ipad-hez jó az csak a 21 ezer Ft-os apple billentyűzet? -
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kár, pedig ilyen van itthon

-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tehát akkor ez nem? [link]
-
Chereiose
addikt
Ipad-hez lehet használni olyan wirelles billentyűzetet, ami úgy működik, hogy egy kis USB-s chipet kell bedugni és arra kapcsolódik? Azt tudom, hogy nincs USB az Ipaden, de valami átalakítóval sem működne?
-
Chereiose
addikt
Németországban olcsóbb az Air? Tesóm épp kint tartózkodik, azt mondta van ott Istyle. Ha esetleg onnan venné az jobban megérné?
Vagyis gondolom olcsóbb, csak kérdés mennyivel. Mert nem tudom megéri-e ha csak 10K-val olcsóbb mondjuk, több lenne csak a macera vele.
-
Chereiose
addikt
Én is sima Air-t vennék, csak nem tudom hol éri meg jobban. MM-ben 120-ért már van, régebben volt még ennél is olcsóbban is hardverapron, de most már mindenki az újat árulja...Szóval szerintem én boltban fogom venni.
-
Chereiose
addikt
Hát ez a black friday....Edigi el sem érhető, MM-ben sem lehet már kapni a 16-osat, szerintem kifogytak...Kíváncsi leszek jövőhéten Istyle mit akciózik le..
-
Chereiose
addikt
Most miért van mindenhol hiány a sima Air-ből, vagyis főleg a fehérből? Érdekes, hogy Edigital a fehéret már nem is forgalmazza, Istyle-ban sincs raktáron...Lassan elég ritkán lehet hozzájutni, pedig azt tervezném majd venni pár héten belül...

-
Chereiose
addikt
Valaki majd leírná, hogy a sima Air gyorsult-e a 8.1.1-el?

-
Chereiose
addikt
Extreme digitalban vagy Aquaban, vagy akárhol volt tavaly Ipad akció karácsony körül? Azért kérdezem, mert akkor kivárom már azt az 1 hónapot, hátha lesz valami kedvezmény

-
Chereiose
addikt
Az IOS 8 miatt a sima Air is belassult, vagy ugyanolyan gyors maradt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(még mindig jobb a bolti árnál)

Persze használható, de egy i6 mellett néha inkább a telóhoz nyúlok
Ennyiért szerintem megveheted, ha minit akarsz.