- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Vettem az ipad pro 11-hez egy logitech combo touch-ot - ez is drága de mégse egy magic keyborad árában fut..
Első körben alzánál egy felbontottat rendeltem, de az tiszta kopott, cigi+pacsuli szagú, rosszul működő leharcolsz állaptú volt (még hogy újjal egyező...) így ki is cseréltettem egy újra - tanulság: alzától csak újat..Van valami mód, hogy kitöröljem a gyári angol kiosztású billentyűzetet a rendszerből? Nem engedi, hogy csak magyar maradjon, mindig visszamászik a UK is (a bill. is uk..) és nagyon idegesítő.
Amúgy ez az ipad-es multitasking szerintem szégyen. Nagyon nehézkesen használható, nem mindent tesz ki egymás mellé (pl. gmail és drive), igazából át sem lehet húzni file-okat egyikből a másikba (pl. drive-ból gmailbe..). Valamire biztos jó, de hogy profi munkára biztos nem az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs