- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Vettem az ipad pro 11-hez egy logitech combo touch-ot - ez is drága de mégse egy magic keyborad árában fut..
Első körben alzánál egy felbontottat rendeltem, de az tiszta kopott, cigi+pacsuli szagú, rosszul működő leharcolsz állaptú volt (még hogy újjal egyező...) így ki is cseréltettem egy újra - tanulság: alzától csak újat..Van valami mód, hogy kitöröljem a gyári angol kiosztású billentyűzetet a rendszerből? Nem engedi, hogy csak magyar maradjon, mindig visszamászik a UK is (a bill. is uk..) és nagyon idegesítő.
Amúgy ez az ipad-es multitasking szerintem szégyen. Nagyon nehézkesen használható, nem mindent tesz ki egymás mellé (pl. gmail és drive), igazából át sem lehet húzni file-okat egyikből a másikba (pl. drive-ból gmailbe..). Valamire biztos jó, de hogy profi munkára biztos nem az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest