Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Tanya-
tag
Szevasztok,
Kellene egy kis segítség. Testvéreméknél be lett kötve inviteles net kb 1 hónapja. Ott voltam, szerelő rámet az origo.hu-ra bejött az oldal ember távozott is, mindenki happy. No de utána:
A gondok a következők. MSN.com nem jön be. Windows runonce oldal nem jön be. Windows frissités lehalt, az a hiba hogy nincs kapcsolat, holott ugye kapcsolat az van. Kipróbáltam messengert is az sem tud belépni. Messenger diagnosztika 2. pontban ir hibát, nem találja az átjárót. Oprendszer vista, de nem hinném hogy ez számítana, mert felhoztam hozzám a gépet s az upc nettel tökéletesen működött minden. Mit lehet ilyenkor tenni? Találkozott valaki ilyennel már?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest