- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
desert
csendes tag
Hali!
Nagyon szépen köszönöm, pojakcs! Én is meglepődtem, mekkora gyökér vagyok, :D hogy ez nem jutott eszembe, mert itt szenvedtem egy csomó ''jobbnál jobb'' flashget utánzattal, amik csak a lapot voltak hajlandóak leszedni. Na mind1 most már fogom tudni mi lesz a teendő.
Mégegyszer köszönöm, desert -
desert
csendes tag
Hello!
http://www.streamingfutures.com/careers/hollywood.htm és ott a ''Tia Carrera'' felirat feletti képre katt. Le akar majd menteni egy ''tiacarrera.wvx'' file-t. Ezen keresztül kezdi majd a lejátszást, persze egy csomó puffereléssel kezd, na ez az ami idegesít.
Tnx, desert -
desert
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy találtam a neten egy videot, amit, mint egy TV adást nyomnak folyamatosan. Ezt szeretném leszedni, de természetesen nem lehet. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki ajánlani nekem valami programot, amivel ezt ''fel lehetne venni''?
Előre is köszi, desert
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest