- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoker
csendes tag
Szia,
Szavamra nem kaputelefonnal fotóztam, de már sötét volt.
Ott a kis R14 a külső csatlakozó felé befordítva.
Engem igazából az aggaszt, hogy az Arduino IDE példái közül a wifi connectiont és a wifi AP-t is feltöltöttem rá, ami semmi mást nem csinálna, csak a wifit tesztelné, de semmi sem látja.
Elképzelhető, hogy nem működik rajta a wifi?
Köszönöm! -
DonJoker
csendes tag
Szia,
Csatolok egy képet.
Próbáltam laptoppal is, annak erősebb az antennája, mint a telefonnak (még több wifit talált a környéken). A telefont odatettem a board mellé, akkor sem találta meg. Tettem rá egy laptopból bontott antennát, próbáltam nélküle is, mert esetleg rosszul csatlakoztattam. Tettem rá wifi connection tesztet, AP mode tesztet, nem látja a routerement, és én sem látom. -
bimbula53
tag
Igen. A "myoptions.h" fájlban található.
1." Yoradio - example - myoptions.h " ez a minta amit lehet szerkeszteni, és a megfelelő helyre bemásolni a szerkesztett fájlt.2. Webes felületen lehet egyszerűbben beállítani.
https://e2002.github.io/docs/myoptions-generator.html
kódolóknál az internal pullup -ot bejelölöd.
Az itt szerkesztett fájlt másolod a megfelelő helyre. -
bimbula53
tag
ENC2_INTERNALPULLUP true /* Enable the weak pull up resistors */
ENC2_HALFQUARD false /* (true, false, 255) Experiment with it */ENC_INTERNALPULLUP true /* Enable the weak pull up resistors */
ENC_HALFQUARD true /* Experiment with it */Ezeket vedd figyelembe! Attól függ mit szeretnél használni.
-
törölt tag
Üdv.
Nekem lefordul hiba nélkül a v0.9.300 verzió arduino és VSCode/PlatformIO használatával is.
Librari -k csak azok vannak használva amik kellenek a yoradio -nak, az arduino által telepítettek is törölve vannak nálam.Szerk.
Arduino alatt a "https://espressif.github.io/arduino-esp32/package_esp32_index.json" alaplap csomag van telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest