- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbula53
tag
Igazad van. Ez csak az én véleményem. Ez nem jelenti azt, hogy másnak nem jön be.
Az lenne a cél, hogy minél többen csatlakozzanak, írják meg mit készítettek, tapasztaltak.
Azok akik jártasabbak a program kódolásban segítsenek a kezdőknek.
Lásd a saját példádat. Több éves tapasztalatomból kiindulva: hiba miatt elakadsz és nincs segítség, magadnak kell megoldani. Külföldi azonos témájú fórumokon nagyobb részvétellel pörgösebb, és csodálatos dizájnokkal vesznek részt. Ezt lenne jó elérni. -
bimbula53
tag
Én a program kódhoz nem tudok hozzá szólni.
"Egyszerű webrádió esp32-vel, nem kell hozzá külső alkatrész. Mono, belső DAC, kijelző nélkül."
Első olvasatra tetszett. Másodikra, már túl bonyolultnak találtam. Egyébként az írója is a külső DAC-ot javasolja. Létezik olyan DAC -is amihez közvetlenűl lehet hangszórót csatlakoztatni.
Te meg építetted 8266-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest