Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• greyslay

aktív tag

válasz club1 #297 üzenetére

AhhAM értem. Csak az a gond hogy ezt en nem valószínű hogy megtudom nézni és akkor most megint tegyek bejelentést, hogy gondolom mi lehet a hiba oka küldjenek egy kollégát és akkor őt kérjem meg hogy ezt nézze meg?

• greyslay

aktív tag

Sziasztok. Végső elkeseredésemben nem tudok már hova fordulni, csak hozzátok.

Hetek hónapok óta az a probléma áll fent hogy a net szakadozik van hogy 1 óra alatta 20x van hogy 4 napig folyamatosan megy. Emiatt már régóta sírok a T-homenak kedves udvarias türelmes hiba bejelentőként hogy valamit csináljanak az internettel, mert nem egy nagy userként is bosszúságot okoz az hogy naponta 5percenként szakadozik az internet.

Többször is az volt a helyben megjelenő t-homes szerelőnek a véleménye hogy már bizony itt a modem a rossz. 3. Modem is ugyan azt az eredményt produkálta, tehát a probléma forrása biztos nem ott van.

Majd kb. 2 hete jött ki egy szerelő aki már reálisan beszélt és elmondta hogy a gond ott van hogy a tőlünk kb 1.5 km nyire fekvő központtól jön a mi hálókábelünk, ami körbe megy a városon és úgyjön ide, emiatt gyenge a rendszer.

Egyébként 5 Mb/s T-home-s netet fizetünk (ez a legkevesebb) a maximális letöltésem ténylegesen az 250 - 300 kb/s a feltöltés pedig 50 kb/s.
    Ezt azzal magyarázták hogy nem olyan régen, terveztek, vagy futtatnak egy olyan szoftvert ami azokon a területeken ahol pl. az 5megás net az megterhelő lenne és szakadozna a net, ott ez a szoftver automatikusan lentebb veszi a sávszélességet a stabil internet elérhetőség céljából. De nekem ez sem stabil.

Úgyhogy a minap felhívtam a Btel-t [aki a szomszédságomban lévő régi ismerősömnek 10megás netet szolgáltat hasonló áron (5.000 ft.) -ért úgy hogy neki abszolút nincs vele problémája] abból a célból hogy előfizessek és végre jó legyen a netem.
    Ám viszont a Bteles ügyintéző, felvilágosított arról hogy ha nekem a T-homeval ilyen problémám van akkor velük is ez lesz úgy hogy értelmetlen emiatt váltani.

Úgy hogy kérdezem én hogy ha ennyire gyenge itt a rendszer akkor kb 2 éve még az 5 megás net hogy volt stabil teljesen, és töltöttem 600 al úgy hogy sose ment el, és kérdezem én hogy a szomszédomnak (30méterre) hogyan van 5megás full stabil internetje ?

Új hozzászólás Aktív témák