- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Gubek-Einste #843 üzenetére
Ja azt nem írtam, hogy ez a kártya a vezetékes.
-
Wasquez
senior tag
HP6730s 2009-es nagyjából.
-
Wasquez
senior tag
A laptopomban lévő hálókártya minden újraindítás után elfelejtődik, ez mitől lehet szerintetek? Újra telepítem a driverét, és újraindítom, akkor működik.
win 7 és win 10 alatt is ezt csinálja. -
Wasquez
senior tag
válasz
Gubek-Einste #835 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a pc és a router között szeretném megnézni, hogy pontosan mekkora az átvitel sebessége!?
-
Wasquez
senior tag
Nekem a mobilnettel nincs problémám, elég jó értékeket mutatott a huawei routerrel, ott 70Mb/s volt általában.
Amiket írtál, azok általánosságok, a wifi 150Mbps volt rajta.
A mostani DWR116 wifi 300 Mbit/s, és mégsem tudja még csak a közelébe se tolni a sebességet, mint az elődje, lehet hivatkozni, hogy wifi, meg mobil internet, de a tapasztalatom alapján általánosságban nem tudja ugyanazt, mint amit lecseréltem, és a gyári specifikáció alapján lényegesen gyorsabb a készülék.
Valami konfigurációs bibit gyanítok inkább a probléma oka ként. -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van egy mobil netes előfizetésem, amivel nem tudom a sebességet elérni, amit kellene tudnia.
20Mb/s fölé csak időnként ugrik fel, elindul 50-el, majd van, hogy leesik 4-5-re. Ezt egy laptoppal próbálom wifi-n keresztül.
Win 10 alól.Aztán tegnap az asztali gépen is kipróbáltam, ami vezetékkel csatlakozik, ott 100Mb/s körül ment a net.
Vissza a laptopra, nem megy 20-nál gyorsabban.
Kicseréltem a vinyót egy win7-el telepített-re, de azzal sem megy gyorsabban.Mi lehet a hiba oka? Van valami ötletetek, mert nekem már elfogytak az okok, amik a hibát okozzák!?
Régebben volt, hogy elkonfiguráltam a routerben a titkosítást TKIPT-re állítottam, és akkor elég konstans 20 körüli érték volt csak, de visszaállítottam AES-re és jó lett. Ez egy huawei router volt, most egy d-link van 4g stick-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest