Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wasquez
    senior tag

"Régebben volt, hogy elkonfiguráltam a routerben a titkosítást TKIPT-re állítottam, és akkor elég konstans 20 körüli érték volt csak, de visszaállítottam AES-re és jó lett."

Bizonyos kliensek csak AES tikositas eseten mukodnek N-es uzemmodban.

"Van egy mobil netes előfizetésem, amivel nem tudom a sebességet elérni, amit kellene tudnia."

Mivel a garantalt savszelesseg mobilnetnel 0 Kbps, igy a "kellene tudnia" nem igazan indokolhato. :(

"20Mb/s fölé csak időnként ugrik fel, elindul 50-el, majd van, hogy leesik 4-5-re. Ezt egy laptoppal próbálom wifi-n keresztül."

A Wifi is ugyanugy radios atvitel, semmilyen garancia sincs a megbizhato mukodesere.

"Aztán tegnap az asztali gépen is kipróbáltam, ami vezetékkel csatlakozik, ott 100Mb/s körül ment a net."

Ez is alatamasztja, hogy a wifi nem kabel. :R

Nekem a mobilnettel nincs problémám, elég jó értékeket mutatott a huawei routerrel, ott 70Mb/s volt általában.
    Amiket írtál, azok általánosságok, a wifi 150Mbps volt rajta.
    A mostani DWR116 wifi 300 Mbit/s, és mégsem tudja még csak a közelébe se tolni a sebességet, mint az elődje, lehet hivatkozni, hogy wifi, meg mobil internet, de a tapasztalatom alapján általánosságban nem tudja ugyanazt, mint amit lecseréltem, és a gyári specifikáció alapján lényegesen gyorsabb a készülék.
    Valami konfigurációs bibit gyanítok inkább a probléma oka ként.

Új hozzászólás Aktív témák