- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alloy
csendes tag
Nem teszteltem, például a Battlefield3 bármelyik szerveréről "Timed Out"-tal kidob az meg ugye rengeteg szerver, a TeamSpeak meg egyedül engem vág ki.
Még 1szer megmértem és itt a veszteség:
Hogy tudom én ezt fixálni windowsban? Mert a TuneUp, CfosSpeed humbug véleményem szerint, semmit nem csináltak. -
Heffi
őstag
Pedig újraindítottam az egész rendszert és kizárólag a tesztelő gép volt fent a hálózatomon. Az FTP-ről is csak a szokásos 2,6 MB/s-al jön az anyag.
Arra gondoltam, hogy keresek valakit a szolgáltatónál akinek szintén ilyen sebességű netje van, és nála egy teszt, vagy bemegyek a szolgáltató irodájába és onnét egy teszt.
Igazából nemrég a digitális tévéadással voltak problémáim, és a szerelők újraforrasztották az optikai kábel végén a patch kábelt. Igaz kiderült, hogy nem az volt a probléma, hanem az új tévének túl erős volt a jel, ezért rontani kellett a jelszinten a koax kábelen. Ekkor még nem tűnt fel, hogy lassult volna a net. Persze a koaxnak semmi köze a nethez, csak a forrasztás játszhat közre, bár a készülék amivel dolgoztak, tesztelte is a művelet eredményét, annak is jónak kellene lennie, mert a nem megfelelő eredmény esetén automatikusan eltörte a kábelt.
-
altoalto
tag
Ping 24, jitter 11. B kapcsolat. Igen, egy netvadasz antennaval fogok egy 80-90%os free jelet. 4 mbites wifi kapcsolatrol beszelunk.A datanetes ping (60) tobb mint 2000 km-rol ertendo. Hopps megmertem meg1x. Ping 60, jitter 73. c kapcsolat. Pedig ugy indult egy darabig, mint a 24-es elozo ertek, majd hirtelen megugrott. 3. meres ping 20, jitter 3.B kapcsolat. 4. meres ping 20, jitter 5.
Elotte egy 8 megabites telenor adsl elofizetesem volt. Ennel nem mutatkozott ennyire latvanyosan a laggolas, de peldaul sokszor irta ki, a "problema a kapcsolattal" uzit. Itt nem fagyott a karakterem 2-3 masodpercig, csak erezni lehetett a csuszasokat. pl. kesobb halt meg az ember amikor mar reg fedezek mogott allt, vagy nem mukodtek gombok 1-2 masodpercig, "szaggatottan" ugralt a repcsi a levegoben stb. Elegem lett a fizetos, rablo szolgaltatobol, igy felmondtam a szerzodest.
-
Lmh
őstag
Köszi
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?
-
sgery
őstag
BR-6574N Wireless Router
Erről lenne szó. Nem olcsó router, régen amikor máshol laktam ott upc-re volt kötve, több gépről ment róla az internet, mindkettőn torrent és net de semmi gond nem volt. Néha ott is újra kellett indítani a routert (heti 1x kb) és szintén törölni a drivert és újrarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest