-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
abkm
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném megtudni, hogy mit kell tennem, vagy hogyan tudom elérni azt, hogy lehetőleg mindig online tudjak lenni? A munkám miatt van erre szükség.
Jelenleg Digis vagyok és meg vagyok elégedve, de a Digi csak panelbe szolgáltat és el kell költöznöm. Akkor meg már nem egy másik panelba mennék, ha lehet.A gondom az, hogy a többi szolgáltatót vagy nem ismerem, vagy rosszat olvastam róluk. a UPC-t nem tartom megbízhatónak, habár sok helyen ők vannak.
Nem tudom, hogy milyen arányba a fogyasztók által használt eszközökben van a hiba, a szolgáltatói oldalhoz képest. Tehát az esetek hány %ában miattam megy el a net és hányszor miattuk.
Tudtok valami tippet adni, hogy milyen eszközökkel (router, beállítások) vagy módszerrel (több szolgáltató egyszerre, backup mobilnet, ha a FŐ internet megszakadna..) tudnám elérni a közel 100% online állapotot?
A lényeg, hogy amikor dolgozom NEM MEHET EL A NET!

Minden tipp, vagy konkrét javaslat érdekel.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi