Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzsers
csendes tag
Btel Business Telecom Kft! (A Trükkös Hanyag Internet Szolgáltató )
Én is vettem egy ilyen kütyüt. Kértem a céget, hogy jöjjenek ki és mérjék meg a helyszínen a térerőt illetve hogy oldják meg a felmerült technikai problémát. Erre a Btel nem hajlandó, amiről írásos panaszlevelemre adott válaszlevelükben tájékoztattak.
Jeleztem a Btel nek, hogy amennyiben nem tudják megoldani a problémát akkor vissza szeretném adni a készüléket és az előfizetést, mivel nem tudják biztosítani azt a szolgáltatást amit vállaltak.
Magával az internettel nem volt gond , kivéve a sebességet nem kaptam azt amire előfizettem 8mbit = átlag 0.12Kb/s
Kommunikációképtelen ügyfélszolgálati munkatársak, a számlázási rendszerük siralmas, megfelelő ügyfélkapcsolattartás hiánya, vezető beosztású személyek elérhetetlenek pl: ügyvezető,NetWorx 5.0.5
Az internetes adatforgalmunkat méri grafikus kijelzővel vagy számkijelzéssel.
Telepítés után leül az óra mellé a tálcára és csendben, a háttérben regisztrálja a kimenő, illetve bejövő adatforgalmat. Nem csak azoknak hasznos akiknek korlátolt letöltésű internete van, mert sok hasznos funkcióval rendelkezik. Beállítható csak egy bizonyos időszakos mérésre de ezenkívül mérhetünk naponként vagy hetenként esetleg az adott hónapot végig de akár folyamatosan is. Nem csak ennyi a tudása. Pingelni lehet, sebességet mér, és pontos jelentést készít arról, hogy milyen programok vagy folyamatok csatlakoztak gépünkről a netre. Nagyon hasznos ha tudni akarjuk egy programról, hogy képes-e „hazatelefonálni”.Aki nem rendelkezik korlátlan nettel annak mindenképp érdemes telepíteni, hiszen így nem lépi túl a korlátokat és beállítható az időbeni figyelmeztetés. Másnak is érdemes mert sok hasznos tevékenységet kisérhetünk figyelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest