Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Nekem is tegnap volt az első vásárlásom a TBSZ-2025-ön, de nekem rendben van a költség elszámolása a napi riporton.
Én azt szoktam látni, hogy miután egy vásárlás után közvetlenül generálok egy trade confirmation riportot, azon 0 commissiont ír, pár perccel később újragenerálva már rajta van a helyes összeg. Eközben a valóság az rendben van, az elérhető egyenlegen látszik, hogy rögtön levonták a kötési díjat, csak a riporton nem jelenik meg egy ideig.
A 23-as és 24-es TBSZ-emen is rendben volt az elő vásárlás (IBCE), feltűnt volna, ha egy vásárlásnál nem vonják le a díjakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest