Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Ilyen kényszerértékesítést velemi is csinált az IBCE, de nem adott el egy egész darabot, hanem valami kis tört darabszámot, de így is jó 10 euróval többet likvidált, mint amivel amúgy negatívba vitte a kései váltás után a számlát, meg persze erre is felszámolta a tranzakciós díjat.
Akkor én ezt az eljárást bepanaszoltam az MNB-nél, és odáig jutottunk, hogy az MNB kitűzte a személyes meghallgatás időpontját. Erre végül nem került sor, mert végül sikerült egy nagyon nehezen támadható indoklást adniuk (korábban supportosok írogathattak, de az utolsót már a jogi osztály adhatta ki, és azon nem találtam fogást), meg akkor tudtuk is már, hogy az IBCE megszűnik, így valójában mindegy volt, hogy az utolsó hónapokra megváltozik-e ez a gyakorlatok, plusz ajánlottak 20 euró kompenzációt, hogy ne kelljen bemenniük az MNB-hez, amit elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest