- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Ilyen kényszerértékesítést velemi is csinált az IBCE, de nem adott el egy egész darabot, hanem valami kis tört darabszámot, de így is jó 10 euróval többet likvidált, mint amivel amúgy negatívba vitte a kései váltás után a számlát, meg persze erre is felszámolta a tranzakciós díjat.
Akkor én ezt az eljárást bepanaszoltam az MNB-nél, és odáig jutottunk, hogy az MNB kitűzte a személyes meghallgatás időpontját. Erre végül nem került sor, mert végül sikerült egy nagyon nehezen támadható indoklást adniuk (korábban supportosok írogathattak, de az utolsót már a jogi osztály adhatta ki, és azon nem találtam fogást), meg akkor tudtuk is már, hogy az IBCE megszűnik, így valójában mindegy volt, hogy az utolsó hónapokra megváltozik-e ez a gyakorlatok, plusz ajánlottak 20 euró kompenzációt, hogy ne kelljen bemenniük az MNB-hez, amit elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows 11
- HBO Max
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest