Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Ilyen kényszerértékesítést velemi is csinált az IBCE, de nem adott el egy egész darabot, hanem valami kis tört darabszámot, de így is jó 10 euróval többet likvidált, mint amivel amúgy negatívba vitte a kései váltás után a számlát, meg persze erre is felszámolta a tranzakciós díjat.
Akkor én ezt az eljárást bepanaszoltam az MNB-nél, és odáig jutottunk, hogy az MNB kitűzte a személyes meghallgatás időpontját. Erre végül nem került sor, mert végül sikerült egy nagyon nehezen támadható indoklást adniuk (korábban supportosok írogathattak, de az utolsót már a jogi osztály adhatta ki, és azon nem találtam fogást), meg akkor tudtuk is már, hogy az IBCE megszűnik, így valójában mindegy volt, hogy az utolsó hónapokra megváltozik-e ez a gyakorlatok, plusz ajánlottak 20 euró kompenzációt, hogy ne kelljen bemenniük az MNB-hez, amit elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest