Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
A TWS-ben mennyire van értelme FX Order kézi kapcsolásának egy egyszerű ETF vásárlási megbízáshoz? Azt már korábban írtam, hogy ezzel sem tudom megkerülni az 1%-nyi túlfoglalást az egyenlegemből, azaz előnyét nem látom, hátrányát viszont többet is:
1. plusz munka összekattintgatni
2. ha marketen hagyom a devizaváltás típusát, akkor még e-mailben is zaklat az IBKR, hogy látja, market típus megbízást rögzítettem, és hogy ennek mennyi hátránya van a limit típushoz képest
3. ha limitre állítom a devizaváltást, akkor a megbízás mentésekor érvényes piaci árat állítja be limitnek, amit nem lehet módosítani (tehát adott esetben elmászik az EUR.HUF árfolyam a rossz irányba, és emiatt a limit miatt nem fog teljesülni a megbízás).Ha nem kapcsolok devizaváltást a megbízáshoz, a preview szerint akkor is ugyanaz az eredmény lesz, mint ha lenne mellette devizaváltás is (azaz ugyanúgy megmondja mindkét esetben, hogy mennyi forintot kell elhelyezni fedezetnek, és ezek az összegek egyformák a két esetben).
Megbízás devizaváltás nélkül:
Ugyanez kapcsolt devizaváltással:
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest