Új hozzászólás Aktív témák
-
360xbox360
tag
-
Ixion77
addikt
válasz
Blaymoira #1707 üzenetére
Complex & Leveraged ETF-re nekem már többször is küldtek, és el is vették. Visszakérhetem, elvileg megkapom, de gyakorlatilag nem.
Nálam egyébként van aránylag sok pénz az alapszámlán is, úgyhogy nem hiszem hogy azzal függ össze.
Tegnap frissítenem kellett a pénzügyi adatokat, mert egy TBSZ transzfer után megugrott az állományom. Magasabbra emeltem az értékeket, erre elvették az eddig meglevő commodities jogosultságomat is.
Az már hab a tortán, hogy a pénzügyi adataim módosításához kötelezően indoklást is meg kellett adnom hogy miért módosítom. Szívem szerint azt írtam volna, hogy "Mert nem egyérelmű hogy mit gondolnak a drága jogászok likvid eszköznek. Lehet, hogy szerintük a TBSZ is az, szerintem meg nem."
-
gedikart
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- iPad topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest