Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
üzenetére
Nekem meg sem adják. Pedig nem egyszerű kitölteni a tesztjüket, ezért hogy biztos hibátlan legyen már AI segédletet is használtam. De akkor sem hajlandóak megadni. Még üzenet sem jön hogy nem adták meg, hanem mikor először nézem hogy mi újság akkor azt írja hogy processing, aztán kicsivel később már azt hogy "The Investment Experiences provided does not meet the requirements to trade Complex Or Leveraged Exchange Traded Products.".
Lehet, hogy #1023 SzGee-nek van igaza. Én ugyan elég sokat kereskedtem, de nem komplex termékeket.
Mindez azért kellemetlen, mert a kriptó ETF-ek ilyennek minősülnek.Szerk.: Most vettem észre az üzenetet. Nekem is ugyanúgy csinálja: "Following a review of your financial information, trading experience and investment objective, your account no longer meets the criteria to trade complex and leveraged products ("CLP") at IBKR and your CLP capability and permissions have been removed."
Írd majd meg hogy mit válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest