- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
#39560925 #1020 üzenetére
Nekem meg sem adják. Pedig nem egyszerű kitölteni a tesztjüket, ezért hogy biztos hibátlan legyen már AI segédletet is használtam. De akkor sem hajlandóak megadni. Még üzenet sem jön hogy nem adták meg, hanem mikor először nézem hogy mi újság akkor azt írja hogy processing, aztán kicsivel később már azt hogy "The Investment Experiences provided does not meet the requirements to trade Complex Or Leveraged Exchange Traded Products.".
Lehet, hogy #1023 SzGee-nek van igaza. Én ugyan elég sokat kereskedtem, de nem komplex termékeket.
Mindez azért kellemetlen, mert a kriptó ETF-ek ilyennek minősülnek.Szerk.: Most vettem észre az üzenetet. Nekem is ugyanúgy csinálja: "Following a review of your financial information, trading experience and investment objective, your account no longer meets the criteria to trade complex and leveraged products ("CLP") at IBKR and your CLP capability and permissions have been removed."
Írd majd meg hogy mit válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest