Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
üzenetére
Nekem meg sem adják. Pedig nem egyszerű kitölteni a tesztjüket, ezért hogy biztos hibátlan legyen már AI segédletet is használtam. De akkor sem hajlandóak megadni. Még üzenet sem jön hogy nem adták meg, hanem mikor először nézem hogy mi újság akkor azt írja hogy processing, aztán kicsivel később már azt hogy "The Investment Experiences provided does not meet the requirements to trade Complex Or Leveraged Exchange Traded Products.".
Lehet, hogy #1023 SzGee-nek van igaza. Én ugyan elég sokat kereskedtem, de nem komplex termékeket.
Mindez azért kellemetlen, mert a kriptó ETF-ek ilyennek minősülnek.Szerk.: Most vettem észre az üzenetet. Nekem is ugyanúgy csinálja: "Following a review of your financial information, trading experience and investment objective, your account no longer meets the criteria to trade complex and leveraged products ("CLP") at IBKR and your CLP capability and permissions have been removed."
Írd majd meg hogy mit válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi