Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Elbeszélsz a mondandó mellett, már nem először.
''Az a le/fel szorzo allitas nagyobb ertek tuningnal, mint a sima, egyszeru FSB-s huzas. De itt IS(!) lehet huzni grafitozas nelkul -intel P2-P3-P4 modra-, csak FSB-vel...pl XP2400+@2000MHz FSB200 (DDR400) << itt hol van tuning??
Ugye ez majd pont ugyanannyit ''tud'', mint ez: 2400+@2000MHz FSB133 (DDR266)?''
Kétségtelen, hogy ezek a fícsörök megvannak az AMD-nél. Mióta is lehet szorzót állítani gányolás nélkül? Nem olyan nagyon régóta.
''Gy.k. egy Coppermine-t is halal konnyen le lehet am sarkazni, erdekes nem...? De erdekelne szerinted miert is nem...egyebkent vannak leirasok, mit-hogyan is kene -csak ELOTTE kell elolvasni-, es lon...''
Na ja. Senki nem állította az ellenkezőjét. Viszont évek óta nem gyárt az Intel Coppermine-t. Szóval ők léptek a probléma kiküszöbölése érdekében, az AMD meg nem. Persze vannak a leírások - ettől függetlenül nem kellene megadni az esélyt a lesarkazásra, szvsz.
''En sosem valogatgattam ki egy K7-s CPU-mat se (de elotte az Inteleket sem): bementem a boltba, kertem egy x CPU-t, kipengettem, azt kesz (leven nincsenek ilyen bolti kapcsolataim).
Itthon utana meg kiprobaltam mit megy...''
Tiszta sor. És ebből szépen kikövetkeztetted, hogy az AMD _tömegesen_ tuningolható. LOL.
''Huu, emelt szintu hovedem...''na bumm''...oda ne rohanjak...nem ertem nekem vajon miert nem akart meg egy K7-s CPU-m se lekozmalni, de biztos en csinalok vmit rosszul, nem?''
Szerinted miért nem terjedtek el ezidáig az AMD-procik _szerverekben_?!? Kérdezd meg pl. Adit, mi a véleménye a kérdésről! Nem ''kozmál el'' a P3-as sem, viszont leáll, a P4-es rendszer meg (lassabban bár, de) _fut tovább_!!! Szóval ismét csak a kulcsszó: előrelépés...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vezetékes FEJhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MIUI / HyperOS topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest