Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Az a le/fel szorzo allitas nagyobb ertek tuningnal, mint a sima, egyszeru FSB-s huzas. De itt IS(!) lehet huzni grafitozas nelkul -intel P2-P3-P4 modra-, csak FSB-vel...pl XP2400+@2000MHz FSB200 (DDR400) << itt hol van tuning??
Ugye ez majd pont ugyanannyit ''tud'', mint ez: 2400+@2000MHz FSB133 (DDR266)?
Gy.k. egy Coppermine-t is halal konnyen le lehet am sarkazni, erdekes nem...? De erdekelne szerinted miert is nem...egyebkent vannak leirasok, mit-hogyan is kene -csak ELOTTE kell elolvasni-, es lon...
En sosem valogatgattam ki egy K7-s CPU-mat se (de elotte az Inteleket sem): bementem a boltba, kertem egy x CPU-t, kipengettem, azt kesz (leven nincsenek ilyen bolti kapcsolataim).
Itthon utana meg kiprobaltam mit megy...
Huu, emelt szintu hovedem...''na bumm''...oda ne rohanjak...nem ertem nekem vajon miert nem akart meg egy K7-s CPU-m se lekozmalni, de biztos en csinalok vmit rosszul, nem?
Aki meg nem ert hozza, az meg minek nyul bele??? Csak magara vethet...es megcsak sajnalni sem tudom erte.
Persze, aki egy ilyen hikomat, az elrontja meg a vasgolyot is...
:DD
hobizoli
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest