Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
kiralytom
üzenetére
18ért később is fogsz találni E2160at ami ennyit megy, ez törvényszerű. De ha picit tovább vársz és veszel egy 965ös lapot egy E4300al, a legjobbat teszed magaddal amit tehetsz
Az E4300ak is viszik a 3GHzet, a régebbiek alapfeszen, az újabbak kis +fesszel általában. A bennük lévő 2MB cache pedig kell a C2Dnek hogy igazán jól menjen minden helyzetben. -
Speed®
titán
válasz
kiralytom
üzenetére
Nem vagyok kompetens a témában, az nF4 Intel Editionös Asus P5ND2 SE számomra szimpatikus. Gigabyte féle 945-S3 külföldi tesztekben ment 350es FSBt is, esetleg az is szóbajöhet, bár a 945ösök nem tuningosok, szerencse kérdése..
Nem török pálcát, olvasd végig ezt, talán kiokosodsz picit a témában: [link]
Az IB9 szerintem egyértelműen megmutatja, miért ajánlom a 965ös lapokat...
Árban ugyanitt helyezkedik el a Giga 965P-S3 is, 20k a legtöbb bazárosnál újonnan. És tuningban jobbat nem is akarhatsz, 500as FSBig megy. Ha más nem, keress használtan, de tuningra felejtsd el a 945ös lapokat
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
kiralytom
üzenetére
Inkább most +7-8k egy 965ös tuninglapra, mint később szitkozódás és anyázás a 945ös antituningossága miatt
Alaplap. Én ez alatt nem vennék lapot semmi pénzért
Gondolj a későbbi fejleszthetőségre, egy ilyenben még a Quadok is elmennek (erős gyanúm, hogy az 1333masok is el fognak menni trükkös BIOSszal később..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rap, Hip-hop 90'
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az E4300ak is viszik a 3GHzet, a régebbiek alapfeszen, az újabbak kis +fesszel általában. A bennük lévő 2MB cache pedig kell a C2Dnek hogy igazán jól menjen minden helyzetben.
Alaplap. Én ez alatt nem vennék lapot semmi pénzért