- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkyka
csendes tag
örömmel jelentem hogy megoldodott a probléma. Csak egy rendes scart/svideo áttalaito kellet
ugyhogy topik mehet offra.. Thx mndenkinek aki olasta, és picit törte rajta a buksiját!
-
Darkyka
csendes tag
Probáltam igy is ugyis... sehogy nem volt ok. De ugyan ezzel az áttalakitoval megy az ati9800 minden gond nélkül... szal azért nem tudom mi van... meg olyat is probáltam hogy s-video kompozit és egy video magno aux bementére dugtam rá.. de ugy sem volt jo... De köszi azért
-
Darkyka
csendes tag
Röviden a lényeg: S-video kimenetem nem tudom beüzemelni. Nem érzékeli a TV-t és igy nem tudom rá kiterjezteni a képernyöt. Legujabb inteldriver... ami talán baj lehet de nem szabadna neki: 7 tüs S-video/Kompozit ás abbol egy másik ASL/SCART áttalakitot vagyok kénytelen használni tekintve tv-n csak SCART bemenet van. A segitséget elöre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Napirajz könyv
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest