- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
zoo8800 #3286 üzenetére
igen ez igaz,de inkább rákérdeztem a biztoság kedvéért
én is nemrég vettem lapot és én ezek között vaciláltam(nem állt nagy keret a rendelkezésemre igy szűkre fogtam):ep43-dsl,ep31-ds3l,g31-es2l
végül egy ipon teszt elolvasása után az ep43 asra lapra jutott a választás mivel ez a lap 415ös fsb ig támogatja a tuningot,a többi két lap pedig a sziszem kb 350 ig és ugy gondoltam ha veszek lapot akkor hosszu távra, most megejtem még ezt a proci cserét mert ez az e2200 am ez nagyon gyenguska és érdekes dolgokat kezdett müvelni igy egy e5200al lepem meg magam,ami szerintem és szereintetek is jo választásegyébként pár kolléga meg mutatná nekem az e5200 as procijának a tuning eredményét? elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Opel topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest