- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pudzi tag válasz  fagy53

üzenetére fagy53

üzenetérePersze a 25 még annyira nem gázos, de többször leszokott esni az alá is  
 Majd még kicsit variálok a beállításokon A procihúzásra rátérve...most 12,5 szorzó és 240fsb mellett megy 3,0GHz-en. A memórikat visszaosztottam,úgyh 800MHz mutat a bios ami a memória hivatalos órajele. 
 De van egy kis probléma, ha több fsb-t állítok, pl annyit h 3,2 menjen majd a proci, a memóriát nem tudom úgy visszaosztani h 800Mhz-t mutasson mert csak konkrét értékek közül tudok választani a visszaosztásnál(2,3,3.3,4 asszem nagyjából ezek közül).Ha pl azt akarom h a proci 3,2-n szaladgáljon a memóriát csak úgy tudom visszaosztani h vagy kb 750Mhz, vagy kb 850MHz. Ez mennyire gáz? Vagy h tudom pont 800MHz-re belőni? 
 Az alaplapom GIGABYTE GA-EP31-DS3L (Rev. 2.0), úgy rémlik h van még vmi billentyű kombináció a gigánál amivel előlehet hívni rejtett menüket a bios-ban. Lehet h ennél is így kellene?Még 1 kérdés  
 Most cseréltem ventit a procin, egy Arctic Freezer 7 Pro Rev.2-re. siettem és én marha nem vettem le a ventit róla mielőtt ráraktam a procira(amúgy nem lehet tőle rácsavarozni) így le kellett vennem róla és egy kis paszta ráragadt a procira. Utána szép óvatosan próbáltam vissza passzintani a hűtőt.
 Játék közben néztem core tempe-l a hőmérsékletet, az egyik mag kb 45 a másik 49-50 között mozgott folyamatosan, ettől feljebb nem ment.Viszont a gyári ventivel is ugyanezt a hőmérsékletet produkálta( mondjuk olvastam olyat is h nem pontosan méri a hőmérsékletet a beépített szenzor) Nem lehet h a paszta esetleg nem kenődött el egyenletesen? Hallok egy venti zajt is ami kicsit zavar, olyan mintha a proci ventiből jönne de nem tudom eldönteni 100%-ra. 
 Most cseréltem elől és hátul is ház ventit, szintén arctic pwm-esre, a videókari meg HIS úgyhogy az is halk és annak biztos nem ilyen hangja van mint amit hallok.Szóval a kérdésem h lehet gáz a pasztából és mi lehet ez a hang, esetleg? 
 persze lehet h ez az alaphangja a prociventinek, bár kétlem 
 Amúgy a táp elvileg 1650 körül pörög, a proci 1150, az egyik házventi meg kb 750 ezt nyugalmi állapotban. az összes venti pwm-es. Win betöltődése után mintha vmelyik venti kicsit ingadozna, hol jobban pörög hol nem.Van vmi progi amivel lehet ezeket a pwm-es ventiket szabályozni? Bocs a sok kérdésért  
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő