- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
ngabor2 #2618 üzenetére
"hogy mennyi tempban fog járni egy még el nem követett hibáért, az nagyon sokmindentől függ, nem lehet előre tudni. vannak dolgok, amikre minden esetben kb. azonos büntetés jár, de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén."
Azért gondolom egy olyan súlyú dolognál mint a szmájli használat van egy maximum ha veszünk egy olyan palit akinek eddig nem volt büntije.
"de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén" ezt megint nem értem. Mondtam én, hogy mennyi bannt kell annak adni aki sok szmájlit használ?
Az ilyen félsorokból vannak utánna a viták.
"megj.: nem fogok rendszeresen ide járni, csak feltűnően sokat van fenn bal oldalt ez a topik, gondoltam benézek." meg ezekből. Nem értem ugyanis. Miért ne járhatnál ide? Ennyire sz.rok vagyunk? Vagy megnyugtatsz minket, hogy tőled nem kell tartani?
A 2617-be írtam ezt is "Illetve ezt a viszonyt, dolgot, problémát bárhogy nevezzük meg kell oldani. Nem jó ez sem neked, sem nekünk, sem a ph-nak!" erre nem reagáltál. pedig jó lett volna szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest