Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz ngabor2 #2618 üzenetére

    "hogy mennyi tempban fog járni egy még el nem követett hibáért, az nagyon sokmindentől függ, nem lehet előre tudni. vannak dolgok, amikre minden esetben kb. azonos büntetés jár, de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén."

    Azért gondolom egy olyan súlyú dolognál mint a szmájli használat van egy maximum ha veszünk egy olyan palit akinek eddig nem volt büntije.

    "de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén" ezt megint nem értem. Mondtam én, hogy mennyi bannt kell annak adni aki sok szmájlit használ?

    Az ilyen félsorokból vannak utánna a viták.

    "megj.: nem fogok rendszeresen ide járni, csak feltűnően sokat van fenn bal oldalt ez a topik, gondoltam benézek." meg ezekből. Nem értem ugyanis. Miért ne járhatnál ide? Ennyire sz.rok vagyunk? Vagy megnyugtatsz minket, hogy tőled nem kell tartani?

    A 2617-be írtam ezt is "Illetve ezt a viszonyt, dolgot, problémát bárhogy nevezzük meg kell oldani. Nem jó ez sem neked, sem nekünk, sem a ph-nak!" erre nem reagáltál. pedig jó lett volna szerintem.

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák