- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdj
csendes tag
Sziasztok
Nagyon fontos lenne, hogy segítsetek!
a napokban raktam össze egy gépet a következő paraméterekkel:
asus p5pl2 lap
i dual-core 2.66 ghz (a problema megoldodasaig egyelore alapon, de tuning hutovel)
2x 512 ram
ati pcie vid
400 w-ot kap
Az elso nap barmi gond nelkul futott a gep.
masodik naptol kezdve viszont folyamatosan fagy. nem jottem ra, hogy miert, mivel van hogy pl filmnezes kozben, van hogy amint valamit inditok azonnal lehal, de van hogy mar megy valami 3d-t es nagyobb teljesitmenyt is igenybevevo jatek.
a fagyas ugy nez ki, hogy megy a gep, a hangszoro sipol egyet es utana meg az eger sem mozog, szoval szerintem nem windows eredetu a problema.
proba keppen otthagytam a gepet egy idore csak windowsal futni, es egy ido utan szolt, hogy a 12 voltal van valami gaz. a 400 w nem lenne eleg?
mi lehet a hiba?
kerlek segitsetek, nagyon fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest